V tuto chvíli je 83 návštěvník(ů) a 0 uživatel(ů) online.
Jste anonymní uživatel. Můžete se zdarma zaregistrovat zde
Přihlášení
Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Zaslal: so srpen 28, 2010 7:23 am Předmět: Da se stim prestat?
Opravdu se stim da skoncit ? asi jo protoze nekterim se to povedlo ale kdiz je to v nas zakoreneno a resime stim kazdou malickot a pomahato sme vlasne ochotni stim prestat kdiz to delate nekolik let tak se to stane vasi socasti no a kdiz stim skoncite je to jako bi ste zabili kousek sebe
No, to je věčná otázka. Já si myslím, že ano, akorát si člověk musí najít jiné účinné metody jak zvládat stres, případně blbou náladu nebo nějaké bolestné události. Všechny tyhle věci zvládat nějakým méně destruktivním způsobem. A jakým konkrétně, to už je velmi individuální. Jinak s tím zakořeněním máš naprostou pravdu. Tohle prostě v člověku zůstane a čas od času se to nějakou myšlenkou připomene.
Já mám dojem, že jsem s tím vlastně přestala. Každopádně to není už tak silné, co to bývalo. Jenže se to přesmyklo do jiné závislosti, to si člověk nevybere...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.